غذاهای دریایی

غذاهای دریایی

خوراک ماهی سالمون با لیموترش

غذاهای دریایی

مواد اولیه : برای 4 نفر ماهی سالمون 450 گرم (فیله) عصاره مرغ نصف فنجان (یا عصاره سبزیجات یا آب) لیمو 1 عدد (حلقه شده) شوید 2 تا 3 شاخه شوید 1 قاشق سوپخوری (تازه خرد شده) روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم (تازه آسیاب شده) طرز تهیه: 1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. 2. برش های لیمو و شوید را کف یک ظرف مخصوص فر بزرگ بچینید. 3. دو طرف ماهی های سالمون روغن زیتون و نمک و فلفل بمالید. ماهی ها را روی برش های لیمو و شوید بچینید. روی ماهی شوید خرد شده بپاشید. 4. عصاره ی مرغ یا آب را داخل ظرف بریزید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید. 5. 20تا 25 دقیقه در فر بپزید. زمان پخت به ضخامت ماهی سالمون شما بستگی دارد و زمانی که به راحتی با چنگال کنده شد پخته است.