غذاهای دریایی

غذاهای دریایی

سوپ تایلندی با هندوانه و خرچنگ

غذاهای دریایی

مواد اولیه : برای 4 نفر روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چای خوری موسیر 3 قاشق غذاخوری (خرد شده) هندوانه تکه تکه شده (بدون هسته و درشت خرد شده) پیازچه 1 عدد زنجبیل 1.5 قاشق غذاخوری (بدون پوست و خرد شده) سیر 1 قاشق غذاخوری (خرد شده) آبلیمو 2 قاشق غذاخوری فلفل سبز 1عدد (کوچک - خرده شده با هسته) گوشت خرچنگ 250 گرم (پخته) گشنیز 1/4 فنجان (خرد شده) سوپ تایلندی با هندوانه و خرچنگ طرز تهیه: هندوانه را داخل دستگاه مخلوط کن ریخته، له کنید و به کاسه انتقال دهید. پیازچه را خیلی نازک خرد کنید. سپس با موسیر، زنجبیل و سیر داخل یک قابلمه دو لیتری با 1.5 قاشق غذاخوری روغن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا اینکه سبزیجات معطر کمی طلایی شود. یک سوم از هندوانه را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بگذارید آرام بجوشد و بعد از روی حرارت بردارید و مخلوط به دست آمده را با فلفل سبز داخل مخلوط کن بریزید و آبلیمو و 3/4 قاشق چای خوری نمک را به آن اضافه کنید تا کاملا له و یکدست شوند. حالا باقیمانده هندوانه را به آن اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید. می توانید در صورت تمایل آبلیمو، نمک و فلفل سبز را دوباره به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. سوپ را از یک صافی به داخل یک کاسه بزرگ رد کنید و جامدات باقیمانده روی صافی را دور بیندازید. بعد به مدت 2 ساعت بدون درپوش داخل یخچال بگذارید. گوشت خرچنگ پخته را همراه با گشنیز، 1/4 قاشق چای خوری نمک و 1.5 قاشق غذاخوری روغن مخلوط کنید. سپس بین چهار کاسه تقسیم کرده، در مرکز کاسه قرار دهید و دور آن سوپ را بریزید.