غذاهای دریایی

غذاهای دریایی

کوکتل میگوی بریان

غذاهای دریایی

مواد اولیه : برای 4 نفر میگو 450 گرم (بزرگ، پوست کنده، پاک شده، با دم) روغن زیتون 2 قاشق چایخوری نمک حلال نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری (تازه آسیاب شده) پوست لیمو ترش نصف قاشق چایخوری (عصاره) لیمو ترش برای سرو (برش خورده) سس کوکتل برای سرو طرز تهیه: 1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. روی یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. 2. در یک کاسه ی بزرگ، میگو را با روغن زیتون، نمک، فلفل و عصاره ی پوست لیموترش هم بزنید. میگوها را داخل سینی فر بریزید و به صورت یک لایه پخش کنید. اگر می خواهید اندازه ی مواد را دو برابر کنید، احتمالاً به دو سینی نیاز دارید. سعی کنید بین میگو ها کمی فاصله بگذارید. 3. میگو را به مدت 5 تا 10 دقیقه تا زمانی که صورتی رنگ و سفت شود و کاملاً بپزد، در فر بریان کنید. 4. با دورچین برش های لیموترش و سس کوکتل سرو کنید. این غذا را میتوانید همان موقع که از فر در می آورید و یا بعداً که سرد شد سرو کنید.