غذاهای دریایی

غذاهای دریایی

خوراک صدف بخارپز

غذاهای دریایی

مواد اولیه : برای 4 نفر گشنیز 1/4 فنجان (خرد شده) شیر نارگیل 1 فنجان سس ماهی 2 قاشق چایخوری عصاره مرغ 1 فنجان کاری قرمز 3 قاشق چایخوری زنجبیل 1 قاشق سوپخوری (تازه، رنده شده یا ریز شده) سیر 3 حبه (ریز خرد شده) صدف 950 گرم کره 2 قاشق سوپخوری نمک به میزان دلخواه لیمو ترش 1 عدد (برش خورده) طرزتهیه: 1. برای اینکه نتیجه ی بهتری بگیرید، صدف ها را 20 دقیقه قبل از پختن در آب سرد خیس کنید. 2. صدف ها را بشوئید و پاک کنید. صدف های شکسته و باز را دور بریزید. صدف ها را کنار بگذارید. 3. در یک قابلمه کره را روی شعله ی متوسط آب کنید. سیر و دارچین را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید تا عطر آن بلند شود. کاری را بریزید و هم بزنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. بعد از آن سس ماهی، عصاره مرغ و شیر نارگیل را اضافه کنید. بگذارید جوش بیاید. شعله را کم کنید. صدف ها را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید. به مدت 5 تا 7 دقیقه صدف ها را بخار دهید تا همگی باز شوند. اگر بعد از 7 دقیقه بعضی از آنها هنوز باز نشده اند، آنها را دور بریزید. از روی شعله بردارید. گشنیز و آب لیمو را اضافه کنید و طبق ذائقه نمک بزنید و هم بزنید. نکته: 1یا 2 برگ ریحان خرد شده چاشنی بسیار مناسبی برای این غذاست.