غذاهای دریایی

غذاهای دریایی

پاستای میگو با لیمو و سبزیجات

غذاهای دریایی

مواد اولیه : برای 4 نفر پاستا 225 گرم (پاستای پاپیونی) سبزیجات 340 گرم میگو 680 گرم (میگوی بزرگ یا متوسط پخته و آماده) پنیر پارمسان 60 گرم (رنده شده) پوست لیمو پوست نصف لیمو (رنده شده) روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری گوجه 1 فنجان (خرد شده) طرز تهیه: پاستا را در آب بپزید سپس با آب سرد آبکش کنید. در این حین سبزیجات را بپزید. حالا در یک کاسه بزرگ، پاستا، سبزیجات پخته، میگو، پنیر، پوست لیمو، روغن و گوجه فرنگی را مخلوط کنید. سپس مواد را در 4 کاسه کوچک یا 4 بشقاب تقسیم کنید و در صورت تمایل با کمی پنیر پارمسان رنده شده تزئین کرده، سرو کنید.