غذاهای دریایی

غذاهای دریایی

خوراک ماهی

غذاهای دریایی

مواد اولیه : برای 2 نفر ماهی 1 عدد (سفید) لیمو ترش 5 عدد سیب زمینی 4 عدد آرد 4 قاشق سوپخوری جعفری 100 گرم (ساطوری شده) تخم مرغ 3 عدد كره 50 گرم شیر 1 پیمانه نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا ماهی را خوب شسته و پاك كنید و به قطعات مختلف تقسیم كنید.سپس ان را داخل اآب گذاشته و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد.سپس داخل ابكش قرار دهید تا آب آن كاملا از بین برود.سیب زمینی را بپزید و با گوشت كوب یا رنده به حالت پوره دراورید و سپس شیر و كره را به آن اضافه كنید .تخم مرغ را جداگانه بشكنید و آن را خوب بزنید تا یكدست شود.حالا ماهی ها را درون تخم مرغ قرار دهید و سپس داخل مخلوط آرد و نمك و فلفل بغلتانید و در روغن بسیار داغ سرخ كنید.حالا در سینی مناسب پوره را پهن كنید و ماهی را روی آن قرار دهید و با جعفری و لیمو ترش تزیین كنید. نكات: 1)اگر بوی ماهی برای شما آزار دهنده است آن را از مدتی قبل در محلول زعفران ، آبلیمو و پیاز قرار دهید. 2)طبخ این غذا با آرد سوخاری خوشمزه تر است. 3)اضافه كردن زعفران به تخم مرغ یا آرد خوراك شما را شكیل تر و البته خوشمزه تر میكند.