غذاهای دریایی

غذاهای دریایی

قلیه میگو

غذاهای دریایی

مواد اولیه : برای 3 نفر سیب‌زمینی یك عدد (مكعبی خرد شده) زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم فلفل به میزان لازم نمك به میزان لازم گوجه‌فرنگی دو عدد رب گوجه‌فرنگی یك قاشق سوپخوری پیاز یك عدد تمبرهندی 150 گرم سبزی گشنیز و شنبلیله (150گرم) میگو 250 گرم (پاك شده) سیر یك بوته آبجوش یك و نیم پیمانه طرز تهیه: پیاز را خرد كرده و در روغن داغ سرخ می‌كنیم. در این فاصله تمبرهندی را در آب جوش قرار داده، در ظرف را می‌بندیم و پس از 30 دقیقه كمی به كمك دست ورز میدهیم تا ترشی و گوشت از هسته جدا شود. حالا از صافی رد كرده تا سس تمبرهندی آماده شود. سیر را پوست كنده، خرد می‌‌كنیم و به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم. سبزی‌ها را شسته و ریز خرد میكنیم و وقتی رنگ سیر و پیاز طلایی شد، اضافه كرده و كمی تفت می‌دهیم. نمك، فلفل، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را اضافه كرده و تفت می‌دهیم تا رب كاملا در سبزی باز شود. میگوها را به همراه سس تمبرهندی می‌افزاییم. سیب‌زمینی‌ها را نیز افزوده و در ظرف را می‌بندیم تا با شعله ملایم خورش جا بیفتد. در پایان گوجه‌فرنگی‌ها را سرخ كرده، روی خورش قرار داده و پس از پنج دقیقه سرو می‌نماییم. نکات: 1)موقع پاك كردن میگو حواستان باشد رگ موجود در كمر میگو را خارج كنید. 2)اگر آب خورش كم بود به آن آبجوش اضافه كنید. 3)معمولا غذاهای مردم جنوب ایران تند است، بنابراین سعی كنید در این خورش از فلفل قرمز زیادی استفاده كنید. 4)نیازی به پخت جداگانه میگو نیست اما اگر عجله دارید آن را همان ابتدا با آب ابپز كنید و سپس به خورش بیفزایید تا خورش شما سریعتر آماده شود.