غذاهای دریایی

غذاهای دریایی

خوراک تن ماهی و قارچ

غذاهای دریایی

مواد اولیه : برای 2 نفر پنیر 50 گرم زرد چوبه یک قاشق چای خوری پیاز 1 عدد (متوسط) تخم مرغ 1 عدد قارچ 300 گرم تن ماهی 1 عدد طرزتهیه: 1- ابتدا 2 عدد پیاز متوسط رو به طور باریک خورد می کنیم و روی روغن با درجه حرارت متوسط میذاریم . 2- قبل از اینکه پیاز ها به درجه سوختگی بخوان برسن یا همون وقتی که به نظر پیاز ها پخته شدن ، قارچ هایی رو که از روی طول لایه لایه برش زدیم رو به پیاز ها اضافه می کنیم و درب ماهیتابه رو میذاریم تا قارچ هامون از درون پخته بشن . حدود 5 دقیقه صبر می کنیم ولی بهتره هر وقت میتونید درب رو بردارید و کمی مخلوط کنید. 3- تخم مرغ را در ظرفی مخلوط میکنیم و به درون ماهیتابه اضافه می کنیم و خوب به هم میزنیم تا در همه ی مواد خوب مخلوط بشه . 4- پنیر رو در ظرفی با قاشق له میکنیم و نتیجه کار که مثل خامه میمونه رو به ماهیتابه اضافه می کنیم . حالا وقت اضافه شدن تن ماهی هست . اما حتما توجه کنید که تن ماهی رو 20 دقیقه خوب جوشونده باشید . 5- در نهایت تن ماهی رو همراه با زرد چوبه اضافه می کنیم. پس از 1 دقیقه مخلوط شدن تن ماهی با مواد ، خوراک ما آمادست . این خوراک رو می تونید با پلو یا به صورت ساده با نون مثل املت ها نوش جان کنید . نکته: - من نمک نگفتم روی پیاز ها یا قارچ ها بریزید چون معمولاً تن ماهی ها خودشون نمک بسیاری دارند و خود پنیر هم طعم بسیار جالبی به این غذا میده و اگر از قبل نمک اضافه کنید ، جالب نمیشه ، ولی بسته به سلیغه و نظرتون می تونید نمک هم اضافه کنید . - این غذا چرب هست و به همین خاطر برای اینکه سنگینتون نشه پیشنهاد می کنم با کمی لیمو ترش (آبلیمو) میل کنید . - من خودم دوست دارم به این غذا در لحظه آخر اضافه کردن تن ماهی ، نصف قاشق غذاخوری هم سرکه اضافه کنم .