غذاهای دریایی

غذاهای دریایی

خوراک دریایی

غذاهای دریایی

مواد اولیه : برای 6 نفر میگو 450 گرم ماهی 450 گرم (بدون پوست و استخوان - خرد شده) گوشت خرچنگ 450 گرم صدف 18 عدد آب مرغ 1 پیمانه آب صدف 1 پیمانه رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری سرکه 1.5 فنجان فلفل دلمه ای 1 عدد (فلفل دلمه ای سبز - خرد شده) روغن زیتون 1/4 فنجان فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری برگ بو 1 عدد پونه کوهی 1 قاشق چای خوری (خشک و خرد شده) نمک 1.5 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری سیر 4 حبه (خرد شده) پیاز 2 عدد (متوسط - خرد شده) جعفری 1/4 فنجان (خرد شده) گوجه فرنگی 790 گرم (خرد شده همراه با آب گوجه فرنگی) ریحان 3 قاشق غذاخوری (خرد شده) گوش ماهی 120 گرم (گوشت بدون صدف) طرز تهیه: سیر، پیاز، برگ بو، پونه، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را داخل یک قابلمه 8 لیتری قرار دهید و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه با روغن سرخ کرده، با هم مخلوط کنید تا اینکه پیاز ها نرم شوند. سپس فلفل دلمه ای و رب گوجه فرنگی را مخلوط کنید و به مدت یک دقیقه بپزید. سپس سرکه را به آن اضافه کنید و به مدت 5 الی 6 دقیقه به جوش آورید تا اینکه تقریبا نصف سرکه بخار شود. بعد گوجه فرنگی با آب گوجه، آب صدف و آب مرغ را اضافه کنید و با درپوش به مدت 30 دقیقه بجوشانید و با نمک و فلفل به آن طعم دهید. زمانی که خوراک در حال جوشیدن است گوشت خرچنگ را با چاقو به به اندازه های پنج سانتیمتری خرد کنید و همراه با صدفها به مدت 5 الی 10 دقیقه بجوشانید تا اینکه فقط صدفها باز شوند هر یک دقیقه یک بار چک کنید و (صدفی که باز شده را با استفاده از انبر به یک کاسه انتقال دهید و صدفهایی که بعد از 10 دقیقه باز نشدند دور بیندازید). فیله های ماهی را با نمک و فلفل طعم دهید و با میگو و گوش ماهی به خوراک اضافه کنید و بگذارید خیلی آرام به مدت 5 دقیقه بجوشد و درب قابلمه را بیندید. برگ بو را دور بیندازید سپس صدفها را به قابلمه برگردانید و ریحان و جعفری را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.