غذاهای دریایی

غذاهای دریایی

سالاد با استیک ماهی

غذاهای دریایی

مواد اولیه : برای 6 نفر استیک ماهی 680 گرم (با ضخامت 2.5 سانتیمتر) کاهو 340 گرم (درشت خرد شده) گوجه فرنگی 550 گرم (خیلی کوچک) روغن گیاهی به مقدار لازم سیب زمینی 680 گرم (سیب زمینی کوچک) زیتون 2/3 فنجان (زیتون سیاه) جعفری 3 قاشق غذاخوری (خرد شده - یا ریحان) تخم مرغ 4 عدد (تخم مرغ آب پز شده - 4 تکه شده) لوبیا سبز 340 گرم مواد اولیه سس: ریحان 1.5 قاشق غذاخوری (خرد شده) آویشن 1.5 قاشق چای خوری (خرد شده) موسیر 2.5 قاشق غذاخوری (خرد شده) روغن زیتون 1 فنجان سیر 1 حبه (رنده شده و مخلوط شده با 1/2 قاشق چای خوری نمک) سرکه 1/4 فنجان سس خردل 2 قاشق چای خوری طرز تهیه: طرز تهیه سس: سرکه، موسیر، خردل و سیر را داخل یک کاسه کوچک مخلوط کنید سپس روغن را خیلی آرام و ذره ذره به آن اضافه کنید تا خوب ترکیب شوند بعد با آویشن، ریحان، نمک و فلفل مخلوط کنید. لوبیا سبز را داخل یک قابلمه 6 لیتری بدون درپوش به مدت 3 تا 4 دقیقه با آب و نمک بجوشانید تا نرم و ترد شود. بعد با یک قاشق سوراخ دار آنها را به کاسه آب و یخ انتقال دهید. سیب زمینی را به آب داخل قابلمه اضافه کنید و به مدت 15 الی 20 دقیقه آرام بجوشانید تا نرم شود سپس داخل یک صافی آن ها را آبکش کنید و به دو نیم تقسیم کنید تا خنک شود و داخل کاسه قرار دهید و روی آن نمک بپاشید و بگذارید خنک شود. منقل را آماده کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید. درب آن را ببندید بعد از 10 دقیقه دمای منقل را کاهش دهید. استیک ماهی را با فرچه مخصوص روغن بمالید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. سپس روی سینی روغنی فر بدون درپوش به مدت 6 الی 8 دقیقه قرار دهید تا اینکه استیک ها برشته شوند و مغز آن صورتی بماند. بعد از پخته شدن، استیک را به مدت سه دقیقه کنار بگذارید و بعد به اندازه های بزرگ تکه کنید. استیک ماهی را به یک بشقاب بزرگ انتقال دهید و روی آن سه قاشق غذاخوری سس بریزید. سیب زمینی را به یک بشقاب بزرگ انتقال دهید. لوبیا سبز را آبکش کنید و خشک کنید. لوبیا سبز را داخل کاسه با سس و نمک و فلفل مخلوط کنید سپس به بشقاب انتقال دهید. کاهو را با دو قاشق غذا خوری نمک و فلفل داخل کاسه مخلوط کنید و به بشقاب انتقال دهید. گوجه فرنگی را با یک قاشق سس، نمک و فلفل داخل یک کاسه مخلوط کنید و به بشقاب انتقال دهید. زیتون و تخم مرغ را داخل بشقاب بچینید و روی سالاد، جعفری یا ریحان را پراکنده کنید. سالاد را با باقیمانده سس سرو کنید.