غذاهای دریایی

غذاهای دریایی

آکاراجه( غذای برزیلی)

غذاهای دریایی

مواد اولیه : برای 4 نفر پیاز یک عدد (متوسط) لوبیا چشم بلبلی یک و یک‌سوم لیوان (پخته شده(مـنـبـع پـتـاسـیـم) فلفل سیاه به میزان لازم نمک به مقدار لازم فلفل دلمه‌ای 2لیوان (قرمز) روغن ذرت یک قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری سیر 10 حبه میگو 250 گرم (مـنـبـع مـنـیـزیـم) آرد سفید 3 قاشق غذاخوری طـرز تـهـیـه: ابتدا پیاز را خرد کرده و با روغن ذرت تفت دهید. میگوها را پس از شستشو و پاک کردن به پیاز اضافه کنید و پس از افزودن ادویه‌ها، بگذارید 15 دقیقه بپزند. سیر و لوبیای چشم‌بلبلی را که از قبل پخته‌اید، در مخلوط‌کن بریزید تا با هم خوب مخلوط شوند. تمام آن‌ها را به میگو و پیاز اضافه کنید. حالا نوبت به فلفل دلمه‌ای‌هایی می‌رسد که نگینی خردشان کرده‌اید. در آخرین مرحله نیز باید آرد را که از قبل با آب مخلوط کرده‌اید و روغن زیتون را اضافه کنید. با افزودن آرد غذای شما قوام پیدا خواهد کرد. یادتان باشد که بعد از 20 دقیقه حرارت دیدن، آکاراجه شما آماده خوردن خواهد بود.