غذاهای دریایی

غذاهای دریایی

پلو ماهی کنجدی

غذاهای دریایی

مواد اولیه: ماهی فیله - 500 گرم پیاز 1 عدد کنجد 150 گرم یا خلال بادام آبلیمو نصف استکان نمک به مقدار لازم فلفل به مقدار لازم زعفران به مقدار لازم تخم مرغ 1 عدد طرزتهیه: مرحله 1 - پیاز را خلال یا رنده کرده و با آبلیمو، نمک، فلفل و زعفران مخلوط کرده و فیله های گوشت را بعد از شستن و خشک کردن داخل آن قرار دهید تا مزه دار شود. مرحله 2 - تخم مرغ را زده و با کمی نمک، فلفل قرمز و زعفران مخلوط کنید. مرحله 3 - ماهی مزه دار شده را داخل تخم مرغ زده و سپس در کنجد یا خلال بادام بغلطانید تا مانند لایه ای روی ماهی را بپوشاند. مرحله 4 - ماهی کنجدی را در تابه ای که روغن ریخته اید با حرارت ملایم سرخ کنید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده با حلقه های لیمو، گوجه و جعفری تزیین کرده و با برنج سرو کنید.