پیتزا

پیتزا

پیتزای لوبیا چشم بلبلی و اسفناج

پیتزا

مواد اولیه : برای 6 نفر سس فلفل 1/2 قاشق چای خوری گشنیز 2 قاشق غذاخوری (خرد شده) اسفناج 1/2 فنجان (خرد شده) سالاد سالسا 1/2 فنجان سیر 1/2 قاشق چای خوری (رنده شده) زیره 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 2 قاشق چای خوری پیاز 1/3 فنجان (خرد شده) نان پیتزا 1 عدد کنسرو لوبیا 1 عدد پنیر مونتری جک 1/2 فنجان (رنده شده) پنیر چدار طرز تهیه: نان پیتزای پخته شده را روی سینی فر قرار دهید. داخل یک کاسه کوچک لوبیا، پیاز، فلفل سیاه، زیره و سیر را مخلوط کنید و روی نان پیتزا بریزید و پخش کنید. سالسا، اسفناج و گشنیز را روی آن قرار دهید و در آخر روی آن سس فلفل و پنیر ها را پراکنده کنید. پیتزا را به مدت 8 الی 10 دقیقه داخل فر با دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته و طلایی شود.