پیتزا

پیتزا

پیتزای گوشت و قارچ با پنیر

پیتزا

مواد اولیه : برای 12 نفر خمیر نان 645 گرم قارچ 225 گرم (ورقه شده) فلفل سبز 2 عدد (فلفل شیرین خرد شده) پیاز 1 عدد (متوسط - خرد شده) ادویه ایتالیایی 1.5 قاشق چای خوری روغن زیتون 4 قاشق چای خوری پنیر چدار 170 گرم (رنده شده) گوشت قرمز 140 گرم (خرد شده) پنیر موزارلا 170 گرم (رنده شده) سس مارینارا به مقدار لازم طرز تهیه: خمیر را داخل قالب مستطیل شکل چرب شده قرار دهید و به داخل قالب فشار دهید سپس به مدت 6 الی 8 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. در ضمن داخل یک قابلمه بزرگ، قارچ، فلفل، پیاز و یک قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی با دو قاشق چایخوری روغن تفت دهید تا ترد و نرم شوند و بعد آن ها را از داخل روغن در بیاورید. روی نان را با روغن چرب کنید و روی آن 3/4 از پنیر چدار را پخش کنید و روی آن مخلوط سبزیجات و گوشت قرار دهید. پنیر موزارلا و باقیمانده پنیر چدار را مخلوط کنید و روی آن بریزید و بعد باقیمانده ادویه ایتالیایی را پراکنده کنید. حال به مدت 20 الی 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شده و نان طلایی شود و بعد با سس مارینارا سرو کنید.