پیتزا

پیتزا

پیتزای تخم مرغ و فلفل کبابی

پیتزا

مواد اولیه : برای 4 نفر فلفل دلمه ای 3/4 فنجان (فلفل دلمه ای قرمز کبابی و خرد شده) روغن زیتون به مقدار لازم آرد ذرت به مقدار لازم زیتون 1/3 فنجان (بدون هسته و خرد شده) پنیر پارمسان 1 فنجان (رنده شده) رزماری یک و نیم قاشق چای خوری (رزماری تازه خرد شده) تخم مرغ 4 عدد خمیر پیتزا 1 عدد پیاز 4 حلقه بزرگ پیاز قرمز آروگولا به مقدار لازم طرز تهیه: فر را با دمای 260 درجه سانتیگراد (500 درجه فارنهایت) گرم کنید. مقداری آرد ذرت روی سینی بپاشید. خمیر را روی آرد گذاشته و بعد به شکل یک دایره به شعاع 30 سانتیمتر در بیاورید و بعد کمی روغن روی خمیر بمالید. فلفل ها را روی خمیر پخش کنید سپس به تریتیب زیتون، پنیر پارمسان و رزماری را پخش کنید. پیاز ها را در چهار طرف پیتزا بچینید. پیتزا را به مدت 7دقیقه داخل فر قرار دهید سپس از فر درآورده و تخم مرغ ها را خیلی آرام داخل هر یک از حلقه های پیتزا بشکنید و دوباره پیتزا را به فر برگردانید تا به مدت 6 دقیقه تخم مرغ ها برشته و طلایی شوند و در آخر نمک و فلفل را روی پیتزا بپاشید و سبزی معطر را روی آن پراکنده کنید. نکته: آروگولا نوعی سبزی معطر است اگر در دسترس نداشتید میتوانید از هر نوع سبزی معطر دلخواه استفاده کنید.