پیتزا

پیتزا

مینی پیتزای مکزیکی

پیتزا

مواد اولیه: خمیر پیتزا 2 رول (225 گرم) پنیر خامه ای 225 گرم (کم چرب، نرم شده) ادویه تاکو 1 بسته کنسرو لوبیا 1 عدد (لوبیا سیاه) ذرت 1/3 فنجان زیتون 1/4 فنجان (حلقه شده، زیتون سیاه) گوجه فرنگی 2 عدد (خرد شده) آووکادو 1 عدد (خرد شده) پنیر 2 فنجان (رنده شده) گشنیز 2 قاشق غذاخوری (خرد شده) طرز تهیه: فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. خمیر را ورز دهید و به شکل یک مستطیل بزرگ دربیاورید و روی سینی مخصوص فر چرب شده قرار دهید و آن را داخل سینی فشار دهید و به مدت 12-13 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی و برشته شود. در این زمان، پنیر خامه ای و ادویه تاکو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. وقتی که نان پیتزا پخته شد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه خنک شود سپس با دقت مخلوط پنیر خامه ای را روی نان بریزید و پخش کنید. سپس روی آن لوبیا، ذرت، زیتون و گوجه را قرار دهید و آن ها را داخل پنیر فرو کنید و بعد روی آن ها آووکادو ها را قرار دهید و در آخر روی آن پنیر و گشنیز را پراکنده کنید و پیتزا را کات کنید و سرو نمایید.