پیتزا

پیتزا

پیتزای مارچوبه

پیتزا

مواد اولیه : برای 8 نفر مارچوبه 900 گرم نان پیتزا 1 عدد (پخته شده) سس مایونز 1/2 فنجان پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری (رنده شده) خردل 1/4 قاشق چای خوری (پودر خردل) سفیده تخم مرغ 3 عدد طرز تهیه: مارچوبه ها را داخل آب در سبد بخار پز داخل یک قابلمه بگذارید، روی آن را ببندید و به مدت 4 دقیقه زمان دهید تا نرم تر شود و بعد آن را آبکش کنید و با حوله آشپز خانه خشک کنید. نان پیتزا را داخل قالب چرب نشده قرار دهید. مارچوبه ها را روی آن قرار دهید. داخل یک کاسه، سس مایونز، پنیر و خردل را خوب مخلوط کنید و داخل یک کاسه کوچک سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا به شکل کف نوک تیز در بیاید و آن را داخل مخلوط سس مایونز بریزید و بعد آن را روی مارچوبه ها بریزید. پیتزا را به مدت 12 الی 13 دقیقه داخل فر با دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شود و بعد برش زده و گرم سرو کنید.