پیتزا

پیتزا

پیتزای قارچ با پنیر فوتینا

پیتزا

مواد اولیه : برای 6 نفر کره 7 قاشق غذاخوری روغن دانه انگور 2 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چای خوری پیازپیاز 3 عدد (از طول 2 نیم شده و نازک ورقه شده) قارچقارچ 900 گرم (خرد شده) سیرسیر 6 حبه (رنده شده) موسیر 2 قاشق غذاخوری (خرد شده) سرکه 2 فنجان رزماری 1 قاشق غذاخوری (خرد شده) نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم پنیر فونتینا 3 فنجان (رنده شده) آرد ذرت به مقدار لازم روغن سیر به مقدار لازم طرز تهیه: 3قاشق غذاخوری کره با 2 قاشق غذاخوری روغن هسته انگور را داخل یک قابلمه با درجه حرارت متوسط گرم کنید و بگذارید کره آب شود. پیاز را اضافه کنید و به مدت 45 دقیقه بگذارید تا طلایی شود و روی آن نمک و فلفل بپاشید. 4قاشق غذاخوری کره را همراه با 1 قاشق چای خوری روغن هسته انگور داخل یک قابلمه دیگر روی درجه حرارت متوسط گرم کنید. سپس قارچ، سیر و موسیر را به آن اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه تفت دهید. سرکه سفید را اضافه کرده، مخلوط کنید تا تمام آب مخلوط جذبش شود و مکرار به مدت 13 دقیقه هم بزنید. بعد رزماری، نمک و فلفل را اضافه کنید. سینی را در طبقه سوم فر قرار دهید و یک کاغذ روغنی روی آن قرار دهید و فر را با حرارت 260 درجه سانتیگراد (500 درجه فارنهایت) گرم کنید (حداقل نیم ساعت قبل از پخت). خمیر را ورز دهید و به شکل دایره های 20 سانتیمتری در بیاورید و روی سطح پوشیده از آرد قرار دهید. اجازه دهید به مدت چند دقیقه بمانند. روی کاغذهای روغنی دیگر آرد ذرت بپاشید یکی یکی خمیر ها را به کاغذها انتقال دهید و با فرچه مخصوص روی آن ها روغن سیر بمالید. 1/2 فنجان پنیر را روی هر یک از خمیرها پخش کنید.پیاز را روی پنیر پراکنده کنید و روی آن نمک بپاشید. پیتزا ها را به مدت 6 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس پیتزا را داخل فر 90 درجه بچرخانید و دوباره بگذارید به مدت 6 دقیقه دیگر داخل فر بماند. سپس از فر خارج کنید و به مدت 1 دقیقه زمان داده و بعد برش دهید.