پیتزا

پیتزا

تارت گوشت با پنیر و پیاز

پیتزا

مواد اولیه : برای 6 نفر گوشت قرمز 3 تکه (فیله نازک - خرد شده) پیاز 1 عدد (ورقه شده) شکر 1/16 قاشق چای خوری خامه 1 فنجان (خامه پر چرب زده شده) تخم مرغ 1 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری نمک 1/16 قاشق چای خوری جوز 1/16 قاشق چای خوری پنیر گرویر 1/2 فنجان (رنده شده) آرد 110 گرم نمک 1/4 قاشق چای خوری کره 55 گرم (حبه شده) روغن نباتی 2 قاشق غذاخوری (خنک و حبه شده) آب 2 قاشق غذاخوری (آب یخ) طرز تهیه نان برشته: آرد و نمک را کاملا مخلوط کنید. سپس در مخلوط کن ریخته و کره و روغن جامد را اضافه کنید و دستکاه را خاموش و روشن کنید تا مخلوط شبیه به بلغورهای درشت شود. دو قاشق غذاخوری آب یخ اضافه کنید و مخلوط کنید تا تر شود و از حالت خشکی دربیاید. خمیر را به شکل یک توپ دربیاورید و بعد آن را به وسیله کف دستتان به شکل یک دیسک صاف کنید و آن را داخل یک پلاستیک بپیچید و حداقل یک ساعت در جای خنک نگهدارید. فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. خمیر را روی سطح آرد ریخته ورز دهید و به شکل یک دایره سی سانتیمتری دربیاورید و به یک ماهی تابه 25 سانتیمتری انتقال دهید و خمیر را داخل ماهی تابه فشار دهید و با چنگال روی خمیر را سوراخ سوراخ کنید و به مدت 10 دقیقه داخل فریزر قرار دهید. بعد روی خمیر فویل بکشید و به مدت ده دقیقه داخل فر قرار دهید و بپزید. سپس فویل را بردارید و دوباره به مدت 15 دقیقه دیگر آن را داخل فر قرار دهید. طرز تهیه مواد داخل تارت: فیله را به مدت 4 دقیقه روی حرارت ملایم داخل قابلمه متوسط سرخ کنید تا ترد و برشته شود. سپس فیله ها را به یک حوله کاغذی انتقال دهید تا روغن آن گرفته شود. پیاز و شکر را به آن اضافه کنید و به مدت بیست دقیقه تفت دهید تا پیاز ها طلایی شوند. خامه، تخم مرغ، زرده تخم مرغ، فلفل، نمک و جوز را داخل یک کاسه کوچک سریع مخلوط کنید. پیاز ها را روی نان برشته پراکنده کنید. به ترتیب فیله ها و بعد پنیر را روی نان قرار دهید و در آخر مخلوط خامه را روی آن بریزید. تارت را به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا اینکه پف کند. بعد از آن تارت را بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شود.