پیتزا

پیتزا

تارت قارچ و لوبیا

پیتزا

مواد اولیه: خمیر ورقه ای 8 عدد روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری (+ مقدار بیشتر برای چرب کردن) قارچ 8 فنجان (4 تکه شده) پیاز 2 فنجان (خرد شده) سیر 2 قاشق غذاخوری (خرد شده) کنسرو لوبیا 1 عدد آویشن 2/3 قاشق غذاخوری (خرد شده) جعفری 2/3 قاشق غذاخوری (خرد شده) مرزنجوش 2/3 قاشق غذاخوری (خرد شده) پوست لیمو 1 قاشق غذاخوری (رنده شده) نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم تخم مرغ 2 عدد (زده شده) خامه ترش 1/2 فنجان (کم چرب) خرده نان 7 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی 4 عدد (کوچک - نازک ورقه شده) پنیر شیر بز 1/4 فنجان طرز تهیه: اجازه دهید یخ خمیر به مدت دو ساعت آب شود. داخل یک تابه مخصوص سرخ کردنی متوسط، قارچ ها را به مدت 5 تا 10 دقیقه داخل روغن تفت دهید تا نرم تر شوند. به پختن قارچ ها ادامه دهید تا اینکه آب آنها بخار شود و شروع به برشته شدن بکنند. سپس پیاز، سیر، لوبیا و یک قاشق غذاخوری از مخلوط آویشن، جعفری و مرزنجوش را اضافه کنید و تفت دهید تا اینکه پیاز ها نرم تر شوند. سپس پوست لیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد از پختن از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شوند. وقتی مخلوط قارچ خنک شد، تخم مرغ زده شده و خامه ترش را داخل یک کاسه مخلوط کنید و به مخلوط قارچ اضافه کنید. فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. داخل یک سینی که از کاغذ روغنی پوشیده شده است یک ردیف از خمیر را قرار دهید و باقی خمیر ها را داخل نایلون قرار دهید. خمیر را به وسیله اسپری روغن زیتون چرب کنید و آرام روی آن یک قاشق غذاخوری از خرده نان را بریزید و دوباره یک لایه دیگر خمیر روی آن قرار دهید و روی آن را با اسپری روغن زیتون چرب کنید و یک قاشق خرده نان بریزید و باقی خمیر را خیلی سریع به همین ترتیب روی یکدیگر قرار دهید. 2.5سانتیمتر از لبه خمیر را به سمت داخل مانند یک دیواره تا کنید سپس مخلوط قارچ را روی خمیر پخش کنید و روی آن گوجه فرنگی ها را قرار دهید و بعد روی آنها نمک و فلفل بپاشید. سپس پنیر شیر بز و یک قاشق غذاخوری از مخلوط آویشن، جعفری و مرزنجوش را روی آن پراکنده کنید و به مدت 25 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته و ترد شود و بعد از پختن اجازه دهید خنک شود و آن را کات کنید.