پیتزا

پیتزا

پیتزای مرغ

پیتزا

مواد اولیه : برای 6 نفر لیمو ترش 2 عدد روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری سیر 1 حبه (خرد شده) سینه مرغ 3 عدد (بدون پوست و استخوان) نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم خامه ترش 1 فنجان نان تورتیلا 6 عدد طرز تهیه: در یک کیسه یک لیتری، آبلیمو، روغن زیتون و سیر را مخلوط کنید و روی آنها نمک و ففل بپاشید. سپس مرغ ها را داخل مواد بیندازید و درب کیسه را ببندید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. در این زمان، یک فنجان خامه ترش را با یک قاشق چای خوری پوست لیمو و یک تا دو قاشق غذا خوری آب لیمو برای تهیه خامه لیمویی مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید تا برای سرو آماده شود. منقل را با دمای زیاد گرم کنید و هر طرف مرغ ها را به مدت 4-6 دقیقه کباب کنید. نان ها ی تورتیلا را با روغن زیتون چرب کنید و هر کدام را به مدت 30 ثانیه روی منقل تست کنید سپس از روی منقل بردارید و روی آنها نمک بپاشید. مرغ های پخته شده را تکه تکه کنید. روی نان های تورتیلا، سس آووکادو سپس روی آن تکه های مرغ و در آخر خامه لیمویی بریزید و در صورت تمایل با لوبیا سفید پخته سرو نمایید.