پیتزا

پیتزا

پیتزای قارچ و تخم مرغ

پیتزا

مواد اولیه : برای 4 نفر خمیر پیتزا 4 عدد (گرد با قطر 20 سانتیمتر) روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری سس مارینارا 1 فنجان پنیر موزارلا 225 گرم (رنده شده) قارچ 115 گرم (خرد شده) پیاز قرمز 1 عدد کوچک (خرد شده) نمک به مقدار لازم تخم مرغ 4 عدد (بزرگ) فلفل سیاه به مقدار لازم سرکه 1 قاشق غذاخوری سبزیجات به مقدار لازم طرز تهیه: فر رو روی 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه. سینی فر رو با روغن اضافه، علاوه بر مقدار ذکر شده در مواد اولیه چرب میکنیم و خمیر پیتزا رو توی سینی فر قرار میدیم. سس مارینارا، پنیر موزارلا، قارچ و پیاز رو به مقدار مساوی روی هر 4 خمیر پیتزا میریزیم و به هر پیتزا، 1/4 قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم. پیتزا رو بمدت 18 تا 20 دقیقه توی فر میذاریم. بعد از فر خارج کرده، به دقت یک تخم مرغ روی پیتزا میشکنیم و 5 تا 7 دقیقه توی فر میذاریم. تو یه کاسه بزرگ، سبزیجات، سرکه، روغن زیتون و 1/4 قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه رو مخلوط میکنیم و با پیتزا سرو میکنیم.