پیتزا

پیتزا

پیتزا گلابی

پیتزا

مواد اولیه : برای 4 نفر سرکه بالزامیک 1/4 فنجان - 60 میلی لیتر گردو 1/2 فنجان - 56 گرم (نصف شده) پنیر موزارلا 1 فنجان - 60 گرم (رنده شده) گلابی 1 عدد (قرمز) آب لیمو 1 قاشق سوپخوری نمک نصف قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری (تازه، ریز شده) پیاز 1 عدد (نازک ورقه شده) روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری نان پیتزا خمیر پیتزا 1 عدد 420 گرمی (یا 400 گرم خمیر پیتزای یخ زده) شکر قهوه ای 2 قاشق سوپخوری طرز تهیه: 1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس کف و دیواره های یک سینی فر را با اسپری آشپزی چرب کنید. 2. خمیر پیتزا را به شکل یک مستطیل 25 در 37 سانتی متری در بیاورید. لازم نیست اندازه ها عیناً همین باشد اما به این اعداد نزدیک باشد. سپس لبه ها را چین دهید. خمیر را کف سینی فر فشار دهید و 8 دقیقه در فر بپزید. 3. زمانی که نان پیتزا می پزد، 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون را در یک تابه روی حرارت متوسط داغ کنید. زمانی که روغن داغ شد پیاز خرد شده، آویشن و 1/2 قاشق چایخوری نمک را به آن اضافه کنید. 3 تا 5 دقیقه تا زمانی که پیازها مات شوند و لبه هایشان شروع به قهوه ای شدن کند هم بزنید و بپزید. 4. سپس گلابی ها را هسته گیری و نازک برش دهید. برای اینکه برش های گلابی قهوه ای نشود روی آنها آب لیمو بریزید و هم بزنید. 5. 1قاشق سوپخوری روغن زیتون باقیمانده را به طور یکدست روی نان پیتزا بریزید سپس پیاز، پنیر موزارلا؛ برش های گلابی و گردوهای نصف شده را روی آن بریزید. 6. پیتزا را 6 تا 10 دقیقه زمانی که پنیر آب شود و شروع به حباب زدن بکند در فر بپزید. 7. زمانی که پیتزا می پزد، سرکه ی بالزامیک و شکر قهوه ای را در یک روغن دان متوسط روی شعله ی متوسط قرار دهید و بگذارید آرام به جوش بیاید. 2 تا 3 دقیقه تا زمانی که به غلظت یک شربت رقیق برسد بپزید. شربت سرکه بالزامیک را قطره قطره روی پیتزای پخته شده بریزید.