پیتزا

پیتزا

پیتزای گوشت و پنیر کپک زده

پیتزا

مواد اولیه : برای 4 نفر پیاز قرمز 1 عدد (کوچک) - خرد شده روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری خمیر پیتزا 1 عدد گوشت 225 گرم (گوشت قرمز پخته) پنیر کپک زده 115 گرم (له شده) ادویه 1/4 قاشق چای خوری (ادویه دلخواه) فلفل دلمه ای 1 عدد (کوچک به رنگ دلخواه) - بدون هسته و خرد شده طرز تهیه: فر رو روشن کرده و حرارت رو روی 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) میذاریم تا گرم بشه. تو یه ماهی تابه 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون میریزیم و پیازها رو اضافه کرده، بمدت 3 تا 5 دقیقه روی حرارت شعله متوسط میذاریم. خمیر پیتزا رو توی سینی فر گذاشته، سطحش رو با 1 قاشق روغن زیتون چرب میکنیم و 5 دقیقه تو فر میذاریم تا گرم و آماده بشه. در همین حین گوشت پخته رو روی تخته برش گوشت میذاریم و با چاقوی تیز برشهای نازک میزنیم. خمیر پیتزا رو از فر بیرون میاریم و روی اون گوشت، فلفل دلمه ای، پیاز، پنیر و ادویه میریزیم. سپس تو فر میذاریم و بقدری زمان میدیم که سطح پیتزا تقریبا طلایی بشه. بعد از آماده شدن از فر بیرون میاریم و به 4 تکه تقسیم کرده و سرو میکنیم.