پیتزا

پیتزا

پیتزای ژامبون با قارچ و پنیر

پیتزا

مواد اولیه : برای 6 نفر خمیر پیتزا 1 عدد سس مارینارا 1/2 فنجان پنیر فونتینا 1 فنجان (رنده شده) پنیر پارمسان 1/2 فنجان (رنده شده) پنیر موزارلا 1/3 فنجان (رنده شده) قارچ 56 گرم (خرد شده) ژامبون 56 گرم (خرد شده) نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه: فر را با 240 درجه سانتیگراد (475 درجه فارنهایت) گرم کنید. 2عدد کاغذ روغنی بزرگ را در یک ردیف قرار دهید. خمیر را به 2 قسمت تقسیم کرده و یک نیم از خمیر را روی سطح پوشیده از آرد ورز دهید و به شکل یک مستطیل 35 در 45 سانتیمتر در بیاورید و به یکی از کاغذ های روغنی انتقال دهید. همین کار را با نصف دیگر خمیر انجام دهید. 1/4 سس مارینارا روی هریک از خمیرهای پیتزا بمالید. پنیر ها سپس قارچ و ژامبون را روی آن ها پخش کنید و مقداری نمک و فلفل روی آن بریزید. پیتزا را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته و پنیر های آن آب شوند. سپس از فر خارج کرده، از عرض برش دهید و به شکل مستطیل دربیاورید.