پیتزا

پیتزا

پیتزا هاوایی با نان پیتا

پیتزا

مواد اولیه : برای 1 نفر آناناس به مقدار لازم (چهار گوش خرد شده) گوشت بیکن به مقدار لازم (یا گوشت دودی یا کالباس دودی، چهار گوش خرد شده) پنیر موزارلا به مقدار لازم نان پیتا 1 عدد (ترحیحاً نان گندم کامل) سس گوجه فرنگی به مقدار لازم (خانگی یا آماده) طرز تهیه: فر را از قبل با دمای 220 درجه سانتی گراد یا 425 درجه فارنهایت گرم کنید. چند قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی یا سس پیتزا روی یک تکه نان پیتا بمالید و پخش کنید. بعد روی آنها را با گوشت بیکن یا کالباس دودی و تکه های آناناس بپوشانید. پنیر را روی آن پخش کنید و بعد چند تکه ی دیگر گوشت بیکن و آناناس روی آن اضافه کنید. روی سینی شیرینی پزی یا سینی فر قرار دهید (مستقیماً روی طبقات فر) و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا پنیر آب شود و نان پیتا به اندازه ی دلخواه برشته شود. ظرف را از فر بیرون بیاورید و با یک چاقوی تیز برش دهید و همان موقع سرو کنید.