پیتزا

پیتزا

پیتزا قارچ با پنیر تالجیو

پیتزا

مواد اولیه : برای 4 نفر خمیر پیتزا 1 عدد قارچ 225 گرم (خرد شده) پنیر تالجیو 340 گرم (ورقه شده) روغن قارچ دنبلان 1 قاشق چای خوری (اختیاری) نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه: فر را با 260 درجه سانتیگراد (500 درجه فارنهایت) گرم کنید. خمیر را روی سطح پوشیده از آرد ورز دهید و به شکل یک مستطیل در ابعاد 40 در 30 سانتیمتر در بیاورید و همراه با کاغذ روغنی به سینی فر انتقال دهید. سپس با چنگال همه سطح خمیر را سوراخهای ریز بزنید. خمیر را به مدت 6 تا 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پف کند و به رنگ طلایی کمرنگ در بیاید. سپس از فر خارج کرده، حباب های به وجود آمده روی آن را با چنگال سوراخ کنید تا پف آن بخوابد و صاف شود. حالا قارچ ها را روی خمیر پیتزا پراکنده کنید. و بعد نمک، فلفل و پنیر را روی آن بریزید. مجددا پیتزا را به مدت 8 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا لبه های برشته آن گود و طلایی شود و پنیر های روی آن برشته شود و در آخر روغن را روی آن بریزید و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. نکته: پنیر تالجیو نوعی پنیر ایتالیایی است که در صورت در دسترس نبودن میتوانید هر نوع پنیر دلخواه را جایگزینش کنید.