پیتزا

پیتزا

پیتزای چینی تند

پیتزا

مواد اولیه : برای 12 نفر گشنیز 1 قاشق سوپخوری (تازه، خرد شده) پیاز قرمز 1/3 فنجان (خرد شده) پنیر موزارلا 2 فنجان (رنده شده) نان پیتزا 1 بسته (آماده) سس سویا 1 قاشق چایخوری پوره ی فلفل قرمز 1 قاشق سوپخوری (با سیر) سس گوجه فرنگی 220 گرم (بدون نمک) ریشه زنجبیل 1 قاشق چایخوری (ریز خرد شده) مرغمرغ 300 گرم (سینه، بدون پوست و استخوان، خرد شده به شکل تکه های 1 سانتی متری) روغن گیاهی 1 قاشق سوپخوری (تند یا ساده) نخود فرنگی نصف فنجان خس سه کله 220 گرم (نوعی بلوط، خشک شده) طرز تهیه: 1.فر را با دمای 375 درجه ی فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) گرم کنید. تابه ی 25 سانتی متری را روی شعله ی زیاد داغ کنید. مرغ و ریشه ی زنجبیل را اضافه کنید. به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که وسط مرغ دیگر صورتی نباشد هم بزنید و سرخ کنید. حرارت را روی متوسط بگذارید. سس گوجه فرنگی، پوره ی فلفل قرمز و سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید. 2. 2قاشق از مخلوط مرغ را روی نان پیتزا و به فاصله ی 1 سانتی متری از لبه ی نان بمالید 3. به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که پیتزا داغ و پنیر آب شود بپزید. روی آن گشنیز بپاشید.