پلو و ته چین

پلو و ته چین

دنده پلو

پلو و ته چین

مواد اولیه : برای 7 نفر دنده 1كیلوگرم (گوسفندی) برنج 6پیمانه نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم پیاز 3قاشق سوپخوری (سرخ شده) زیره 2قاشق سوپخوری (ساییده شده و پلویی) دارچین 1قاشق سوپخوری طرز تهیه: ابتدا كمی روغن و زردچوبه كف قابلمه ریخته روی حرارت قرار می‌‌دهیم تا روغن بجوشد. دنده‌ها را نمك و فلفل زده و از طرف چربی دنده كف قابلمه می‌چینیم و زیر آن را خیلی خیلی كم میكنیم .در ظرفی جداگانه برنج را به مرحله آبكشی رسانده و پس از آبكش كردن آن را روی دنده ها ریخته و لابه‌لای آن پیاز داغ، زیره و دارچین می‌دهیم. در قابلمه را دم‌كنی گذاشته و با شعله ملایم دو ساعت دم می‌كنیم تا گوشت دنده پخته و برنج هم دم بكشد. پس از پخت، برنج را در دیس برمی‌گردانیم تا ته دیگ دنده آن دیده شود . نكات: 1)از آنجایی كه برنج مدت طولانی روی حرارت قرار دارد بهتر است برنج را زنده‌تر بردارید تا شفته و له نشود. 2)اگر دوست دارید دنده زیبا تر و براق شود ابتدا آن را در كمی رب انار ترش و كره تفت دهید و بعد زیر برنج قرار دهید. 3)اضافه كردن زعفران این پلو را خوشمزه تر میكند.