گل گلم پلو
پلو و ته چین
مواد اولیه : برای 7 نفر گل كلم 2پیمانه (گل شده) برنج 5پیمانه كلم برگ (1پیمانه) هویج 1پیمانه (ریز شده) جوش شیرین 1پیمانه (ریز شده) شوید 1پیمانه (ریز شده) زیره 4قاشق غذاخوری نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم دارچین به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم كره به میزان لازم زعفران به میزان لازم (اختیاری) طرز تهیه: ابتدا برنج را شسته و با آب و نمك خیس میكنیم. گلكلم، برگ كلم و هویج را كه همگی خرد شده اند درون یك قابلمه به مدت 10 تا 15 دقیقه میجوشانیم تا نرم شود و آن را آبكش میكنیم. در ظرفی كره اضافه كرده و زیره را درون آن تفت داده و گل كلم، هویج و برگ كلم آبكش شده را با نمك، فلفل و زردچوبه تفت میدهیم و كنار میگذاریم. برنج را جوشانده و آبكش میكنیم. كف قابلمه كاهو یا سیبزمینی یا نان گذاشته و روغن میریزیم و كمی زیره میپاشیم، لابهلای برنج، گل كلم، برگ كلم، هویج، شوید و ریحان ریخته و در آخر با كمی روغن و آب و زعفران دم كرده آن را دم كرده و روی آن كمی دارچین و زیره میپاشیم. نكات: 1)اگر دوست دارید به این غذا گوشت یا مرغ اضافه كنید. 2)گرد غوره این غذا را خوشمزه تر میكند. 3)اگر دوست دارید به جای كره از روغن استفاده كنید. 4)این غذا با ته چین ماست بسیار لذیذ تر است.