پلو و ته چین

پلو و ته چین

جوجه لا پلو

پلو و ته چین

مواد اولیه : برای 6 نفر نمك به میزان لازم روغن 4 قاشق سوپ خوری نان یك عدد (لواش) سیرسیر دو حبه جعفری نیم كیلو (ساطوری شده) برنج 1 كیلو جوجه 2 عدد فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا جوجه ها را تمیز كرده و در مخلوط آب پیاز و زعفران و برگ بو و پوست پرتقال جوشیده شده و آبلیمو به مدت چند ساعت بخوابانید و بعد آنها را كمی در كره تفت دهید تا تغییر رنگ دهند.سپس آنها را آبپز كنید(در مخلوطی مشابه افزودنی های قبل و كمی سیر)در قابلمه مورد نظر برنج را به مرحله آبكشی برسانید و آن را آبكش كنید و كف قابلمه مقداری روغن و زعفران بریزید و روی آن نان قرار قرار دهید و جعفری ساطوری شده را با جوجه ها مخلوط كرده و به صورت لا به لا با برنج دم كنید. نكات: 1) میتوانید جوجه ها را به جای پختن كباب كنید البته به نظر من این روش خیلی مناسب نیست. 2) به همرا جعفری میتوانید از دیگر سبزیجات معطر هم استفاده كنید. 3) سعی كنید جوجه ها را حد اقل 3 ساعت و در صورت امكان از شب قبل در مواد گفته شده بخوابانید تا ترد تر شوند.