پلو و ته چین

پلو و ته چین

ته چین میگو

پلو و ته چین

مواد اولیه : برای 3 نفر برنج دو لیوان نمك به میزان لازم روغن نصف لیوان هویج نصف لیوان (رنده شده) تخم مرغ 3 عدد زعفران نصف قاشق چایخوری ماست یك لیوان سرخالی (شیرین) میگو نیم كیلو (پاك شده و تازه) فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: میگو پاك شده را درون آب مرغ یا گوشت یا عصاره آن كه به صورت آماده موجود است به مدت 3 دقیقه بجوشانید.تخم مرغ را خوب بزنید تا نرم و سفید شود .ماست ، هویج ، زعفران و نمك را به تخم مرغ ها اضافه كرده و در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبكشی برسانید و سپس آن را با مخلوط فوق مخلوط كنید.در ظرف مورد نظر مقداری كره بریزید و مقداری از میگو را ته ظرف چیده و بقیه را با برنج مخلوط كنید و روی میگوها بریزید و روی آن را با كفگیر صاف كرده و فشرده كنید و روغن اضافه كنید و آن را دم بیندازید. نكات: 1) حتما بعد از پاك كردن میگو رگ سیاه موجود در كمر میگو را دربیاورید. 2) میتوانید از ته دیگ سیب زمینی در این غذا استفاده كنید. 3) غذا را با پوره سیب زمینی و سیب زمینی سرخ كرده تزیین كنید.