مجبوس (پلو یونانی)
پلو و ته چین
مواد اولیه : برای 3 نفر برنج 2پیمانه گوجه فرنگی 2عدد پیاز 3قاشق غذاخوری (سرخ شده) مرغ 6قطعه (فیله) كره 50گرم هل 1قاشق مرباخوری (پودر) زیره سیاه 1قاشق مرباخوری (نیم كوب) كاری به میزان لازم دارچین به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم زعفران به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی رسانده و آن را آبكش میكنیم. فیلههای مرغ را با بیفتككوب زده یا با چاقو كاملا میكوبیم و در كره تفت میدهیم. پوست و دانه گوجهفرنگیها را گرفته و به صورت مكعبی خرد نموده و به همراه فلفلدلمهای خرد شده، پیازداغ و ادویهها تفت داده و بر روی حرارت میگذاریم تا آب آن كشیده شود.كف قابلمه را با روغن چرب كرده و از برنج را داخل آن ریخته، زعفران، فیلههای مرغ و سس را روی برنج میریزیم و به همین ترتیب ادامه میدهیم و در آخر مواد و برنج را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم میگذاریم تا دم بكشد. نكات: 1)این پلو در یونان با تكه های درسته مرغ هم طبخ میشود. 2)بهتر است از گوجه های بیشتری استفاده كنید و آنها را ابتدا پوره كرده و سپس به غذا اضافه كنید. 3)بهتر است مرغها در لایه آخر و روی برنج قرار گیرند تا له نشوند.