پلو و ته چین

پلو و ته چین

میگو پلو مکزیکی

پلو و ته چین

مواد اولیه : برای 5 نفر برنج 4پیمانه روغن به میزان لازم نمك به میزان لازم فلفل قرمز به میزان لازم فلفل دلمه ای 1عدد ذرت به میزان لازم (پخته شده) میگو نیم كیلو سیر 2حبه پیاز 1عدد طرز تهیه: ابتدا در ظرفی مناسب برنج را به همراه شش پیمانه آب ولرم روی حرارت می‌گذاریم در اواخر طبخ كه آب برنج ته كشید و مغز آن پخته شد یك قاشق سوپخوری نمك و نصف پیمانه روغن اضافه می‌كنیم و آن را به هم زده حرارت را ملایم می‌كنیم تا به مدت 30 دقیقه به صورت كته دم بكشد. پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را در كمی روغن به ترتیب تفت داده سپس میگوها را كه قبلا تمیز كرده‌ و با مقداری آب پخته ایم به آن می‌افزاییم. فلفل تند و ذرت پخته شده را داخل بقیه مواد ریخته و حرارت را خاموش می‌كنیم. نكات: 1)برای تزیین بهتر است یك لیوان در وسط دیس گردی قرار دهید و برنج را دور لیوان بریزید سپس لیوان را برداشته و میگوها را در قسمت وسط پلو قرار دهید. 2)زمانی كه میگو به صورت دایره در آمد پخته شده و بیشتر از آن میگو سفت می‌شود. 3)موقع شستن میگو فراموش نكنید كه رگ كمر آن را بگیرید. 4)این غذا را میتوانید به صورت كته هم مصرف كنید و مواد را داخل برنج بریزید و بعد دم بیندازید. 5)این غذا در مكزیك به صورت خیلی خیلی تند سرو میشود!!