پلو و ته چین

پلو و ته چین

هویج پلو با مرغ

پلو و ته چین

مواد اولیه : برای 3 نفر مرغ 2 قطعه هویج 2 عدد برنج 2 پیمانه زرشک 3 قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم خلال پسته به میزان لازم عسل به میزان لازم گلاب 3قاشق غذاخوری برگ بو 2عدد پیازپیاز 2عدد فلفل دلمه ای 1عدد کرفس 1ساقه کره به میزان لازم زعفران به میزان لازم پیاز داغ 4قاشق سوپخوری طرز تهیه: ابتدا مرغ را شسته و با مقدار کمی کره تفت میدهیم .پیاز،برگ بو،،فلفل دلمه ای و کرفس را درشت خرد کرده و به مرغ اضافه میکنیم و مقدار کمی تفت داده و 1لیوان آب به همراه مقداری زعفران به مرغ اضافه کرده و صبر میکنیم تا مرغ به خوبی بپزد.بعد از آنکه آب مرغ کشیده شد مرغ را خارج کرده و ریش ریش میکنیم.داخل تابه مقداری کره ریخته و مرغ ریش شده را در آن کمی تفت داده و کمی زعفران و در صورت تمایل ابلیمو اضافه میکنیم. برنج را در ظرفی جداگانه به مرحله آبکشی میرسانیم.هویج را رنده زده یا به شکل دلخواه ریز میکنیم.داخل تابه مقداری کره را داغ کرده و هویج را در آن تفت میدهیم و بعد گلاب،زعفران،خلال پسته(از قبل شسته شده) و مقدار دلخواه عسل را به هویج اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم.در صورت تمایل مقداری زرشک را شسته و بعد از خشک شدن به مواد اضافه میکنیم.مخلوط مرغ و پیازداغ را نیز به این مواد اضافه میکنیم. وقتی برنج ابکش شد از مواد به صورت لا به لا استفاده کرده و اجازه میدهیم برنج دم بکشد.همچنین میتوانید برنج را به صورت تنها دم کرده و بعد از پخت از مواد داخل دیس به صورت لایه ای استفاده کنید. نکات: 1)میتوانید در صورت تمایل به موادتان شکر یا مقدار بیشتری عسل اضافه کنید. 2)این غذا را به شکل کته نیز میتوان تهیه کرد. 3)بهتر است کف برنج از ته چین مرغ یا ماست استفاده کنید.