پلو و ته چین

پلو و ته چین

دمپخت عدس

پلو و ته چین

مواد اولیه : برای 6 نفر برنج 1 كیلو عدس 1 لیوان خلال نارنج یك استكان دارچین نصف قاشق چایخوری روغن یك و نیم استكان (آبكرده) نمك به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا در ظرفی مقدار بسیار كمی روغن بریزید و زردچوبه و فلفل و نمك را در آن تفت دهید و سپس عدس شسته شده را به آن اضافه كنید و پس از تفت دادن اجازه دهید با مقداری آب نیم پز شود.در ظرفی جدا گانه پیازها را نیمه سرخ كنید و با مقداری زردچوبه ، كلم ، سبزی ، هویج و نمك و فلفل مخلوط كرده و تفت دهید و سپس برنج را با آب به مواد اضافه كنید و پس از تبخیر شدن مقداری از آب عدس نیم پز را به مواد اضافه كرده و اجازه دهید اب غذا تبخیر شود و تنها مقداری رطوبت برای دم انداختن برنج باقی بماند.حالا برنج را دم بیندازید. نكات: 1) میتوانید از گوشت یا مرغ هم در غذا استفاده كنید. 2) استفاده از زعفران به جای زرچوبه به خوشمزه شدن غذا كمك میكند. 3) میتوانید از خرما برای تزیین و سرو این غذا استفاده كنید.