پلو و ته چین

پلو و ته چین

میگو هواری

پلو و ته چین

مواد اولیه : برای 6 نفر زردچوبه به میزان لازم زعفران 2قاشق غذاخوری (آبکرده و غلیظ) گشنیز 3قاشق سوپخوری (تازه و ساطوری شده) پیاز 1عدد سیر 3حبه رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری برنج 3لیوان میگو 300گرم (پاک کرده) نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کرده یا رنده بزنید و با هم مخلوط کرده و مقداری نمک هم به آنها اضافه کنید و داخل تابه و با روغن داغ تفت دهید تا سرخ شوند.سپس نمک و فلفل و ادویه و همچنین زعفران آماده را نیز اضافه کرده و کمی صبر کنید تا عطر ادویه به مشام برسد.سپس میگوهای تمیز شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید توجه داشته باشید که میگوها را زیاد تفت ندهید ، فقط تا حدی که رنگ میگوها تغییر کند کافیست. 1لیوان آب جوش هم به مواد اضافه کنید، حرارت را ملایم کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود ، پس از کم شدن آب غذا گشنیز خرد شده را هم اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. در ظرفی جداگانه برنج را به مرحله آبکشی برسانید.ته قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید سپس لایه لایه با برنج و مایه میگو پر کنید ، آخرین لایه را با میگو بپوشانید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند سپس با چنگال به آرامی مواد را مخلوط کنید ، 1 لیوان آب را با چند قاشق روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد سپس در ظرف بکشید و سرو کنید. نکات: 1)آموزش تصویری پاک کردن میگو را در لینک زیر دنبال کنید 2)در صورت تمایل ابتدا میگو را با مواد دلخواه بجوشانید و بعد طبخ کنید. 3)هواری در ناحیه جنوبی ایران با غذاهای دریایی تهیه میشود،طرز تهیه ماهی هواری را در لینک زیر میتوانید دنبال کنید