پلو و ته چین

پلو و ته چین

ته چین به

پلو و ته چین

مواد اولیه : برای 8 نفر روغن زیتون 3قاشق سوپخوری فلفل به میزان لازم نمك به میزان لازم تخم مرغ 3عدد دارچین 1قاشق سوپخوری زعفران 1قاشق چایخوری (ساییده) برنج 2پیمانه مرغ نیم كیلو (سینه) به نیم كیلو ماست نصف پیمانه (چكیده) كره 50 گرم طرز تهیه: ابتدا مرغ را با افزودنی های دلخواه آب پز میكنیم و پس از آن ریش ریش كرده و كمی در كره تفت میدهیم.برنج را نیز در ظرفی جدا به مرحله ابكشی میرسانیم.به ها را به صورت خلالی خرد میكنیم و در كره تفت میدهیم .در ظرفی مناسب زعفران را آب كرده و به همراه ماست و تخم مرغهای زده شده و روغن زیتون مخلوط میكنیم و خوب به هم میزنیم تا یكدست شود.برنج آبكش شده را به این مواد اضافه میكنیم و خوب مخلوط میكنیم و نمك و فلفل میزنیم.قالبی مناسب در نظر میگیریم و ان را به خوبی چرب میكنیم و مواد را به همراه مرغ و به صورت لا به لا قرار میدهیم به این صورت كه یك لایه برنج یك لایه مرغ و یك لایه به .روی هر لایه كه به قرار میدهیم دارچین را هم اضافه میكنیم و در انتها با كفگیر مواد را خوب فشار میدهیم تا سفت شوند و آنها را در فر داغ شده با دمای 180درجه به مدت 40تا 50دقیقه قرار میدهیم تا آماده شود. نكات: 1)میتوانید این غذا را روی اجاق گاز هم طبخ كنید كه در این صورت بهتر است آن را پس از پختن یك رو برگردانید تا خوشمزه و طلایی شود. 2)اگر دوست دارید از به به عنوان ته دیگ استفاده كنید و آن را اول از همه در قابلمه بچینید. 3)استفاده از ماست چكیده و پوره سیب زمینی برای این غذا مناسب است.