پلو و ته چین

پلو و ته چین

خرما پلو

پلو و ته چین

مواد اولیه : برای 3 نفر خرما 1لیوان شیر 2 لیوان برنج 1لیوان كشمش نصف استكان كره یك استكان (اب كرده) زعفران نصف قاشق چایخوری نمك به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا هسته خرماها را گرفته و آنها را در كره خوب سرخ كنید تا براق شوند.ظرفی مناسب انتخاب كنید و برنج شسته شده و خیس خورده را به همراه نمك، زعفران و شیر مخلوط كرده و اجازه دهید با حرارت زیاد بپزند.برنج كه آماده دم كشیدن شد كشمش را به آن اضافه كرده و برنج را دم بیندازید.در ظرفی مناسب مقداری گوشت چرخكرده را با نمك و فلفل مخلوط كرده و خوب ورز دهید و به صورت خرما در دست حالت داده و در روغن بسیار داغ یا كره خوب سرخ كنید حالا گوشتهای سرخ كرده را لای خرما قرار دهید و در مراحل آخر پخت برنج روی آن قرار داده و مجددا دم كنی را روی برنج بگذارید و اجازه دهید غذای شما دم بكشد. نكات: 1)میتوانید به جای گوشت چرخكرده از گردو در بین خرماها استفاده كنید البته باید آن را از شب قبل در آب و شكر خیس كنید تا نرم شود. 2)در انتخاب خرما دقت كنید و سعی كنید خرماهای سفت و بزرگی را برای این غذا در نظر بگیرید.