پلو و ته چین

پلو و ته چین

پلوی نخود فرنگی

پلو و ته چین

مواد اولیه : برای 4 نفر فلفل دلمه ای 1عدد زعفران 1قاشق چایخوری (ساییده) پیاز 1عدد گوشت 400گرم (چرخ كرده) برنج 4پیمانه هویج 1عدد نخود فرنگی 2تا3پیمانه طرز تهیه : ابتدا نخود فرنگی را با مقداری نمك آبپز كنید.در ظرف مناسب مقداری روغن داغ كنید و پیاز های نگینی شده را در آن خوب سرخ كنیدو گوشت چرخكرده را در آن تفت بدهید و سپس ادویه و زعفران و رب را اضافه كرده و سرخ كنید.و درب آن را ببندید و با حرارت ملایم اجازه دهید بپزد. برنج را در ظرف جدا به مرحله آبكشی برسانید و آن را دم كنید .پس از آماده شدن برنج فلفل دلمه ای و هویج را خرد كرده و در روغن تفت دهید و به همراه نخود فرنگی پخته شده روی برنج بریزید و از مواد درست شده روی برنج یا به صورت مخلوط یا لا به لا استفاده كنید. نكات: 1)میتوانید از گوشت تكه ای به جای چرخكرده استفاده كنید یا گوشت را به صورت قلقلی در آورید. 2)استفاده از ته دیگ سیب زمینی این غذا را خوشمزه تر میكند. 3)بهتر است این غذا را با ماست موسیر سرو كنید. 4)میتوانید این غذا را بدون گوشت هم طبخ كنید.