ته چین طاس کباب
پلو و ته چین
مواد اولیه : برای 4 نفر برنج 4پیمانه گوشت 300گرم (چرخكرده) پیاز 1عدد سیر 1حبه سیب زمینی 2عدد نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا در ظرفی مناسب برنج را با كمی نمك و آب به مرحله آبكشی رسانده و سپس آن را آبكش كرده و كنار میگذاریم. سیر را خرد كرده و پیاز را رنده میكنیم و به همراه نمك، فلفل و زردچوبه و گوشت چرخكرده مخلوط میكنیم و خوب ورز میدهیم. دو قاشق آب و مقداری روغن كف قابلمه میریزیم، وقتی داغ شد سیبزمینی را حلقه كرده و میچینیم. سپس مواد را به طور یكنواخت روی آن باز میكنیم. بعد برنج را ریخته، در قابلمه را میگذاریم و با حرارت زیاد زمان میدهیم تا دم بكشد. حالا كمی روغن ریخته، دمكنی گذاشته و پس از یك ساعت غذا را سرو میكنیم. نكات: 1)بهتر است این ته چین را برای هر نفر جدا تهیه كنید برای این كار میتوانید از چند قابلمه كوچك یا قالب مخصوص استفاده كنید. 2)میتوانید این ته چین را با گوشت تكه ای هم تهیه كنید. 3)اضافه كردن زعفران این ته چین را خوشمزه تر میكند. 4)اگر دوست دارید روی سیب زمینی ها زعفران یا كنجد بزنید تا ته دیگ زیباتری داشته باشید.