پلو و ته چین

پلو و ته چین

دمپخت باقلا(دمپختک)

پلو و ته چین

مواد اولیه : برای 4 نفر باقلا 400 گرم (خشك) روغن 4 قاشق سوپخوری بلغور 150 گرم پیاز 3 عدد برنج نیم كیلو زردچوبه به میزان لازم نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا در ظرف مناسبی پیاز داغ كرده و مقداری زردچوبه به آن اضافه كرده و كمی تفت دهید.سپس باقلا را به همراه بلغور و مقداری آب به آن اضافه كنید تا نیم پز شوند.برنج را خیس كرده و از آبكش رد كنید و پس از نیم پز شدن مواد به غذا اضافه كنید البته حواستان باشد آب غذا نباید از یك بند انگشت بیشتر باشد.حالا حرارت را زیاد كرده و پس از تبخیر شدن آب برنج آن را دم بیندازید. نكات: 1)بهتر است بلغور را مدتی قبل خیس كنید و آن را دوبار تعویض كنید. 2)میتوانید به جای زردچوبه از زعفران استفاده كنید تا غذای شما خوشمزه تر شود و عطر بهتری بگیرد. 3)بهترین گزینه برای سرو به همراه دمی باقلا ماست موسیر است. 4)پیازها را تا حد ممكن نگینی و ریز خرد كنید چون كاملا در غذا مشخص هستند.