پلو و ته چین

پلو و ته چین

کلم پلو

پلو و ته چین

مواد اولیه : برای 6 نفر کلم یک کیلو و نیم گوشت یک کیلو برنج یک کیلو و نیم زعفران یک قاشق چایخوری پیاز دو عدد (متوسط) ادویه به میزان لازم (پلویی) نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: کلم ها را شسته و خرد کنید و در مقداری روغن خوب سرخ کنید.پیاز را نیز رنده زده یا نگینی ریز کنید و در روغن طلایی کنید و به کلم اضافه کنید.گوشت بستگی به ذائقه شما میتواند تکه ای و یا به صورت چرخ کرده استفاده شود.اگر از گوشت تکه ای استفاده میکنید آن را جدا و با افزورنی دلخواه نیم پز کنید و اگر از گوشت چرخ کرده استفاده میکنید آن را به صورت قلقلی دراورده و در روغن سرخ کنید.در هر دو صورت پس از اماده شدن گوشت آن را به کلم اضافه کرده و سایر ادویه ها را به آن اضافه کنید. در ظرفی مناسب برنج را در اب جوش بریزید و آبکش کنید و مواد را در لابه لای برنج قرار دهید .زعفران را آب کرده و به لایه آخر برنج اضافه کرده و برنج را دم بیندازید. خوردن این غذا با سالاد کاهو و دوغ توصیه میشود.