پلو و ته چین

پلو و ته چین

پلو ترکیه ای

پلو و ته چین

مواد اولیه : برای 5 نفر برنج 4پیمانه گوشت 250گرم (خورشتی) فلفل دلمه ای 1عدد سیب زمینی 1عدد رب گوجه فرنگی 2قاشق سوپخوری كره 100گرم پیاز 1عدد نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا گوشت را با افزودنیهای دلخواه مثل برگ بو ، سیر ، پیاز و ... میپزیم و بعد از پخته شدن كامل آن را از سایر مواد جدا میكنیم. در ظرفی مناسب پیاز را خرد كرده و با كره خوب تفت میدهیم .سیب زمینی و فلفل دلمه ای را نگینی كرده و آنها را به پیاز افزوده و با حرارت ملایم تفت میدهیم.رب گوجه فرنگی و ادویه را به مواد افزوده و باز هم تفت میدهیم و برنج شسته شده و مقداری آب را به مواد اضافه میكنیم و مانند كته برنج را دم میكنیم.گوشت را در نیم ساعت آخر طبخ برنج روی آن میگذاریم تا با مواد كمی دم بكشد. نكات: 1)میتوانید این غذا را به صورت آبكش هم طبخ كنید. 2)اضافه كردن زعفران این غذا را خوشمزه تر میكند. 3)بهتر است 2عدد لیمو عمانی را شسته و سوراخ كنید و هنگام جوشیدن برنج به همراه آن بجوشانید و بعد از دم كردن غذا آن را جدا كنید تا پلو شما خوش عطر تر شود.