پلو و ته چین

پلو و ته چین

پلو بال

پلو و ته چین

مواد اولیه : برای 4 نفر برنج 3پیمانه لوبیا سبز 200گرم مرغ 10 عدد (بال) پیاز 1عدد (سرخ شده) سیب زمینی 1عدد (رنده شده) ماست اقاشق غذاخوری زرده تخم مرغ 1عدد نخود 1پیمانه (پخته) هویج نصف پیمانه (پخته و نگینی شده) زعفران به میزان لازم دارچین به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم كره 200گرم روغن به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا لوبیاسبزها را به اندازه‌های دو سانتی‌متری برش زده، در آب و نمك در حال جوش به مدت دو دقیقه جوشانده و سپس در آب سرد می‌ریزیم. بال های مرغ را به همراه كره و زعفران تفت می‌دهیم. رب گوجه‌فرنگی، نمك و فلفل را نیز به مواد می‌افزاییم، سپس هویج پخته و نخود پخته را به سایر مواد اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم. در انتها پیاز داغ و لوبیاسبز را به مواد افزوده، تفت داده و بعد از پنج دقیقه از روی حرارت برمی‌داریم. برنج را كه از چند ساعت قبل خیس كرده‌ایم، در قابلمه‌ای كه محتوی آب در حال جوش است، ریخته و بعد از جوش آمدن آب، برنج را آبكش می‌كنیم. كف قابلمه موردنظر روغن می‌ریزیم. برای ته‌دیگ، یك عدد سیب‌زمینی رنده شده، یك قاشق ماست و یك عدد زرده تخم‌مرغ را با كمی زعفران مخلوط نموده و در كف ظرف می‌ریزیم، سپس یك لایه برنج و یك لایه مخلوط مرغ و سبزیجات ریخته، با كمی زعفران روی آن را می‌پوشانیم، این عمل را تا اتمام مواد ادامه می‌دهیم. روی لایه آخر كمی كره و دارچین پاشیده و می‌گذاریم تا پلو دم بكشد. نكات: 1)حتما نخود را از شب قبل خیس كنید و آب آن را 3مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار بجوشانید و آبش را تخلیه كرده و سپس بپزید. 2)میتوانید از ذرت و قارچ هم در این غذا استفاده كنید. 3)اگر دوست دارید از بال بیشتری استفاده كنید و قسمتی از ران مرغ را هم به همراه بالها طبخ كنید.