پلو و ته چین

پلو و ته چین

بادمجان پلو شیرازی

پلو و ته چین

مواد اولیه : برای 4 نفر برنج 2پیمانه مرغ 300گرم بادمجان 2عدد پیاز 1عدد زرده تخم مرغ 2عدد زرشك 5قاشق سوپخوری (پلویی) ماست 5قاشق سوپخوری شكر 2قاشق غذاخوری كره 100گرم سیب زمینی 2عدد زعفران به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و با مقداری كره تفت میدهیم .مرغ را جداگانه كمی در كره تفت میدهیم و با اضافه كردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میكنیم .بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد كرده و سرخ میكنیم.زرشك را هم با مقداری كره و شكر تفت میدهیم.حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط كرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بكشد. نكات: 1)بهتر است همه مواد با كره تفت داده شود. 2)اگر دوست دارید سیب زمینی ها را نگینی سرخ كنید. 3)هرچه زعفران این غذا بیشتر باشد خوشمزه تر میشود. 4)این غذا رب ندارد ولی اگر مایلید به مرغ آن رب اضافه كنید.