پلو و ته چین

پلو و ته چین

انار پلو با مرغ

پلو و ته چین

مواد اولیه : برای 6 نفر برنج 6پیمانه كره 5قاشق غذاخوری پیازپیاز 2عدد زعفران 1قاشق چایخوری (ساییده) انار 4عدد مرغ 6قطعه سیر 2حبه رب انار به میزان لازم روغن به میزان لازم نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم خلال پسته به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را با افزودنی های دلخواه مثل برگ بو،پوست پرتقال ،پیاز،سیر و...آبپز میكنیم.سپس آنها را از مواد اضافه جدا كرده و در كره خوب تفت میدهیم.در ظرف دیگری پیاز را رنده میكنیم و در روغن كاملا سرخ میكنیم و سیر را رنده زده و كمی با آن تفت میدهیم و سپس رب انار و نصف انارهای دان شده را هم به آنها اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و شعله را خاموش كرده و سس را به مرغ ها اضافه میكنیم.خلال پسته را جدا شسته و و با نصف دیگرانارها مقدار خیلی كمی در روغن تفت میدهیم كه انارها خیلی آب نشوند.حالا برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را دم میكنیم.وقتی برنج پخت نصف آن را با مخلوط مرغ و همچنین زعفران مخلوط میكنیم و وقت كشیدن به ترتیب یك لایه برنج سفید یك لایه برنج مخلوط و یك لایه مغز پسته وانار اضافه میكنیم به طوری كه خلالهای پسته در لایه آخر قرار بگیرند. نكات: 1)بهتر است برای این پلو از ران مرغ استفاده كنید. 2)میتوانید روی برنج و یا لابه لای آن انار تازه هم بریزید تا غذایتان خوشمزه تر شود. 3)بهتر است برای این غذا ته چین مرغ بگذارید تا لذیذ تر شود. 4)میتوانید كمی برنج را با آب انار مخلوط كنید تا رنگ زیبایی به پلو بدهد. 5)حتما مغزپسته را از شب قبل در آب جوش خیس كنید.