پلو و ته چین

پلو و ته چین

اسلامبولی پلو

پلو و ته چین

مواد اولیه : برای 6 نفر زعفران 2 قاشق چای خوری زردچوبه 2 قاشق چای خوری سیب زمینی 4 عدد (بزرگ) برنج یك كیلو و نیم گوجه فرنگی یك كیلو و نیم فلفل سیاه به میزان لازم گوشت یك كیلو (گوسفندی یا گوساله) پیاز 400گرم نمك به میزان لازم طرز تهیه: گوشت را با مقداری آب و پیاز آبپز كنید و پس از پختن در مقداری روغن یا كره تفت دهید.در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و با روغن تفت دهید و گوجه فرنگی رنده شده را به آن اضافه كنید و زردچوبه و زعفران را نیز به مواد اضافه كنید و هم بزنید و اجازه دهید كمی بپزد.در ظرفی جدا برنج را با مقداری آب و نمك روی حرارت قرار دهید . سپس سیب زمینی های خرد شده را به آن اضافه كنیدكمی كه پخت آب برنج را خالی كنید و مواد را به آن اضافه كنید وقتی آب قابلمه تمام شد گوشت را به مواد اضافه كنید و مخلوط كرده و دم بیندازید. نكات : آب برنج معمولا یك و نیم برابر میزان برنج تعیین میشود كه البته با توجه به نوع برنج قابل تغییر است. میتوانید آب بسیار كمی به برنج اضافه كنید و در عوض آب آن را پس از نیم پز شدن خالی نكنید. توجه كنید میزان نمك چون در دوجا استفاده شده(برنج و گوجه)زیاد نشود. استفاده از دوغ و ماست موسیر و یا ترشی به همراه این غذا سفارش میشود.