پلو و ته چین

پلو و ته چین

آلبالو پلو

پلو و ته چین

مواد اولیه : برای 6 نفر گوشت 2 كیلو (میتوانید از هر نوع گوشت و حتی مرغ هم استفاده كنید) زعفران 2 قاشق مربا خوری (ساییده شده) شكر نیم كیلو پیاز به مقدار لازم (به صورت پیازداغ) نمك به میزان لازم برنج یك كیلو و نیم آلبالو یك كیلو و نیم (هسته گرفته شده) طرز تهیه آلبالو پلو طرز تهیه: هسته آلبالو ها را از قبل گرفته و مانند مربای آلبالو آنها را با شكر بپزید .گوشت یا مرغ را تكه تكه كرده و داخل ظرفی مناسب قرار دهید و آن را با پیاز و آب خوب بپزید. در ظرفی جدا برنج را داخل آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید تا نیم پز شود و سپس آن را آبكش كنید .در ظرف جداگانه تكه های گوشتی ، آلبالو پخته شده و پیازداغ را به همراه نیمی از زعفران مخلوط كنید و آن را لابه لای برنج بدهید و بقیه زعفران را روی برنج ریخته و آن را دم بیندازید. نكات: 1)میتوانید مقداری اضافی از آلبالو را به عنوان ته دیگ استفاده كنید به این صورت كه در كف قابلمه برنج مقداری از آنر را به همراه روغن ریخته و اجازه دهید كمی حرارت ببیند و خود را بگیرد و سپس بقیه برنج و مواد بین را اضافه كنید. 2)در صورتی كه دوست دارید برنج شما كاملا صورتی باشد مقدار آب البالو را بیشتر كنید و برنج را كمی زنده تر بردارید و آب اضافه را به روی برنج دهید.برای این كار میتوانید از آب آلبالو به صورت آبمیوه هم استفاده كنید. 3)طبخ این غذا در پلوپز جلوه بسیار زیبایی به كار شما خواهد داد در صورت وجود امكانات این غذا را در پلو پز طبخ كنید. 4)در صورت تمایل از گوشت قلقلی برای این غذا استفاده كنید. 5)خوردن این غذا با دوغ ، سبزی خوردن و یا آب آلبالو توصیه میشود.