چغرتمه
کوکو و دلمه
مواد اولیه: مرغ 1عدد تخم مرغ 10عدد پیاز 4قاشق سوپخوری (سرخ شده) بیكینگ پودر نصف قاشق چایخوری زعفران 1قاشق سوپخوری (غلیظ و آب شده) روغن به میزان لازم نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم دارچین به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا مرغ را بعد از پاك كردن شسته و در مقدار كمی روغن تفت میدهیم و بعد با یك لیوان آب، كمی نمك، فلفل و 2قاشق پیازداغ میگذاریم كاملا بپزد تا آبش تمام شود. پس از سرد شدن مرغ را از استخوان جدا كرده سپس چرخ میكنیم. تخممرغها را در ظرفی جداگانه شكسته با دارچین، نمك، فلفل وزعفران آب شده كاملا مخلوط میكنیم. دو قاشق غذاخوری پیازداغ نیز افزوده، مرغ چرخ شده را نیز با مواد مخلوط میكنیم. در تابه مقداری روغن ریخته مایه كوكو را داخل روغن داغ شده میریزیم و در تابه را میگذاریم تا كوكو بپزد. وقتی یك طرف آن طلایی شد بر میگردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود. نكات: 1)چغرتمه بادكوبهای نوعی كوكوی مرغ است كه از بادكوبه به شمال كشور آمده است. 2)میتوانیم ظرف مناسب فر را چرب كرده و مایه كوكو را در آن بریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 50-40 قرار دهیم تا بپزد. 3)این غذا به طور سنتی بیكینگ پودر ندارد ولی اضافه كردن آن غذا را خوشمزه تر میكند.